Η Ocean Rodeo για όσους δεν το γνωρίζουν είναι μια από της πιο παλιές και καινοτόμες εταιρίες στον χώρο του Kitesurfing. Είναι η εταιρία που χαράζει τον δρόμο, προτιμάει να επενδύει στην ερευνά κ την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων παρά στο μάρκετινγκ και την διαφήμιση.

Να μερικά μόνο παραδείγματα.

2001 Dacron Tubes

 

Ήταν η πρώτη εταιρία που χρησιμοποιησε Dacron για την κατασκευή του leading edge και των struts. Από τότε μέχρι σήμερα όλες οι εταιρίες κάνουν το ίδιο.

 

 

 

2002 Snowboard Style Flex / ABS Side Wall Construction Of Kite Boards

 

Ήταν η πρώτη εταιρία που έφτιαξε σανίδι με την ίδια τεχνική που κατασκευάζονταν τα snowboard. Μέχρι τότε όλες οι εταιρίες χρησιμοποιουσαν την τεχνική του windsurfing. O ίδιος τρόπος χρησιμοποιητε πλέον για όλα τα σανίδια του kite.

 

 

 

 

 

 

 

2003 Mako concave

 To 2003 κατασκεύασε τον βασιλιά τον freeride σανιδιών. Το μακροβιότερο σανίδι στην ιστορία του kite το Mako.  Με το τεράστιο concave κάνει το riding και στις πιο δύσκολες συνθήκες πραγματική απόλαυση.

 

 

 

 

2007 One Kite With Roll Over Bridle

 

Απο τις πρώτες εταιρίες που δημιούργησε BOW αετούς πήγε την ασφάλεια ένα βήμα παραπέρα και ήταν η εταιρία που έφτιαξε  roll-over bridle προσφέροντας απόλυτη αποδυνάμωση του αετού μετά από quick release.

 

 

 

 

2007 Leash Less Board Recovery  

 

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια πρωτοπορεί για άλλη μια φορά κ δημιουργεί το GO JOE. Βοηθώντας με αυτό τον τρόπο χιλιάδες αναβάτες να μάθουν  kite με ασφάλεια καταργώντας το board leash που ήταν μέχρι τότε η νούμερο ένα αιτία τραυματισμού.

 

 

2011 Forward Swept Wing

 

Το 2011 παρουσιάζει το FST.  Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο wing tip  προσφέροντας μέχρι σήμερα έναν από τους γρηγορότερους αετούς τον Razor.

 

 

 

 

 

 

 

2017 Stick-Shift Control System

 

Συνεχίζοντας να πρωτοπορεί μέχρι και σήμερα πριν από λίγο καιρό παρουσίασε την Stick-Shift. Μια μπάρα που προσφέρει depower με το γύρισμα ενός κουμπιού απαλλάσσοντας έτσι από περιττά σχινιά τον αναβάτη.

 

 

 

 

Σταμάτα να είσαι θύμα του marketing και γίνε ένα υπερήφανο κομμάτι της ιστορίας.

Join the Crew!