Saturday, May 19, 2012
Home News Latest Ocean Rodeo 2012
Ocean Rodeo 2012 PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 30 July 2011 12:53
There are no translations available.

orcrewΑνακοινώθηκαν και επίσημα τα νέα μοντέλα αετών της Ocean Rodeo για το 2012 και μόνο από τις φωτογραφίες προκαλούν αίσθηση.  H Ocean Rodeo ήταν ανέκαθεν από τις εταιρίες που πρωτοπορούσε, το 2011 έκανε την έκπληξη με έναν από τους καλύτερους αετούς της χρονιάς τον Razor που όσοι είχαν την ευκαιρία να τον δοκιμάσουν ενθουσιάστηκαν. Για το 2012 η γκάμα μεγαλώνει αλλά εκτός από το γνωστό Venturi system άλλη μια καινοτομία έρχεται να προστεθεί στους αετούς το F.ST

 

 

fst

To γνωστό σε όλους Venturi System επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα αποτρέποντας έτσι τα backstall και προσφέροντας πιο σταθερή πτήση.

Η φετινή καινοτομία είναι το F.ST (Forward Swept Wing Technology), ένα σκαλοπάτι στις άκρες του Leading Edge που προσφέρει ένα πιο φαρδύ Wing Tip με τα εξής 3 πλεονεκτήματα.

 Γρηγορότερες Στροφές. Φαρδαίνοντας τα Wing Tips δημιουργείτε φαρδύτερος μοχλός με αποτέλεσμα ο αετός να στρίβει γρηγορότερα.

Μεγαλύτερο Depower/Καλύτερα Όρτσα/Μεγαλύτερη πίεση στην Μπάρα. Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις των bridles πάνω στον αετό με διαφορά που ξεπερνά τα 6εκ. έχεις την δυνατότητα για μεγάλη αλλαγή στο Depower, αλλαγή της γωνίας πτήσης του αετού για καλύτερα όρτσα αλλά και ρύθμιση στην πίεση της μπάρα του αετού. Οι δυνατότητες είναι τόσες πολλές που ο κάθε αναβάτης μπορεί να φέρει τον αετό στα μέτρα του σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Ευκολότερη απογείωση από το νερό. Με την προσθήκη του σκαλοπατιού όταν ο αετός πέφτει στο νερό εφάπτεται μόνο ένα μέρος από το Leading Edge του στο νερό και όχι όλο με αποτέλεσμα να μπορεί να ξεκολλήσει και να γυρίσει ευκολότερα έτσι ώστε να απογειωθεί.

 

Για το 2012 υπάρχουν 2 νέες προσθήκες στην συλλογή αετών της Ocean Rodeo

 

razor2012

Razor το γνωστό σε όλους μοντέλο από το 2011 γίνετε ακόμα καλύτερο αποκτώντας F.ST. Τα χαρακτηριστικά που έκαναν όλους να παραμιλάνε παραμένουν. Με αυτούς που προτιμούν το Freestyle κ τα Kiteloops να έχουν βρει το όπλο τους.

 

 

rise2012

Rise το παλαιότερο μοντέλο της εταιρίας παραμένει και ανανεώνετε αποκτώντας και αυτό F.ST και προσφέρωντας για άλλη μια χρόνια ακόμα μεγαλύτερο Wind Range αλλά και άφθονο Hang Time.

 

cypher

Cypher To ένα από τα δύο νέα μοντέλα της εταιρίας. Οι wakestyle riders έχουν πλέον τον αετό τους. Οσο πιο απλος γίνετε, ο μοναδικός χωρίς Venturi κ F.ST, επικεντρώνετε στην ουσία Unhook Riding κ HP ο αετός χαμηλά σταθερός και με αρκετό τράβηγμα πετώντας στα πίσω σχοινιά θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες.

 

flite

 Flite ο ligthwind αετός της εταιρίας στηριζόμενος στην περσινή επιτυχία του Rise LW έρχεται να προσφέρει συγκινήσεις σε λιγότερα απο 10knotς προσθέτοντας αλλο ένα μεγάλο νουμερο στην γκάμα, αυτό των 17.5m.

 

 Σύντομα όλοι οι αετοί θα είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα για δοκιμή οι ημερομηνίες και τα μέρη θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Το 2012 αναμένετε να είναι η χρονιά της OR!!!!



Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
Σχόλια
Προσθήκη νέου Αναζήτηση
+/-
Γράψτε σχόλιο
Όνομα:
Email:
 
Τίτλος:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock:
:X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s:!::?::idea::arrow:
 
Please input the anti-spam code that you can read in the image.
Last Updated on Saturday, 30 July 2011 13:11